Ashley & Holmes a înfiinţat o agenţie specializată pe dezvoltare web

Published on 22 January 2008

Grupul Ashley & Holmes a creat o agenţie specializată pe dezvoltare web, numită Zen|Team România, managementul Ashley & Holmes intenţionând să investească în următorii ani în Internet, anunţă un comunicat de presă al agenţiei.
 
"Zen|Team funcţionează la nivel regional din anul 1989, fiind una dintre cele mai premiate agenţii şi având experienţa unor proiecte importante pentru Coca Cola, FNAC sau OTE. Am decis să deschidem Zen|Team în România bazându-ne pe sprijinul profesional şi experienţa echipei noastre regionale", a declarat Dimitris Tranakas, Directorul Regional al Ashley Worldgroup.

"Zen|Team România este prioritatea principală pentru 2008 pentru că Internetul este un mediu în care se desfăşoară o tot mai mare parte din viaţă noastră de afaceri şi din activităţile noastre sociale. Soluţiile de Internet au un rol important pentru viaţă de zi cu zi: de la cumpărarea de bilete până la personalizarea online a programelor TV pe care vrem să le vizionăm, tot mai multe dintre deciziile noastre zilnice se 'materializeaza' online. Internetul este cea mai fidelă radiografie a evoluţiei civilizaţiei noastre şi este normal să-i acordăm întreaga atentie", a adăugat acesta.
 
Zen|Team România acoperă toată gama de activităţi pe Internet, începând de la conceptul creativ şi până la implementarea proiectelor structurale complexe. Misiunea agenţiei este de a găsi "cele mai creative soluţii potrivite pentru obiectivele fiecăruia dintre clienţi", după cum explică Andreea Guidea, Manager al Zen|Team România.
 
Ashley & Holmes face parte din Ashley Worldgroup Southestern Europe, unul dintre cele mai mari grupuri regionale de publicitate cu sedii în 12 ţări. Fiind una dintre companiile de publicitate tinere, Ashley & Holmes şi-a început activitatea pe piaţă din România de 2 ani. 

back