Apropo.ro organizează căsătorii online

Published on 19 February 2008

Apropo.ro sărbătoreÅŸte Valentinea€™s Day ÅŸi Dragobete organizând căsătorii de probă, online, cu certificat de căsătorie, martori, album de nuntă, invitați ÅŸi premii.
 
Utilizatorii care accesează casatoriionline.apropo.ro între 14 ÅŸi 24 februarie se pot căsători de probă în doar cinci minute, urmând trei paÅŸi simpli care vor face căsătoria lor virtuală cât mai apropiată de una reală: certificatul de căsătorie, albumul de nuntă ÅŸi trimiterea invitațiilor.
 
Folosind numele lor ÅŸi al persoanei cu care doresc să se căsătorească, utilizatorii vor completa un certificat de căsătorie care va fi validat de doi prieteni în calitate de martori, îÅŸi vor constui propriul album de căsătorie adaugandu-ÅŸi pozele în fotografii celebre de nuntă (la biserică, pe treptele primăriei, în parc, la tăierea tortului) ÅŸi pot trimite, la final, invitații prietenilor.
 
Darul de nuntă, element tradițional în cadrul oricărei căsătorii, constă într-un weekend de miere la Paris pentru două persoane, oferit de Apropo.ro utilizatorului care are la nuntă cel mai mare număr de invitați confirmați.
 
"€œCasatorii online cu tot tacâmul este un serviciu oferit în premieri pe internetul românesc de către Apropo.ro, prima din seria campaniilor inedite pe care le vom organiza pentru utilizatoria€", declară Matei Garici, Project Manager Apropo.ro.
 
Portalul www.apropo.ro este un proiect relansat de MediaPro Interactiv în decembrie 2007.

Sursa: MediaPro Interactiv

back