Samsung a lansat un website dedicat utilizatorilor de telefoane mobile

Published on 14 May 2009

Samsung Electronics România a anunțat lansarea oficială a site-ului http://ro.samsungmobile.com/, dedicat utilizatorilor săi de telefoane mobile.

Website-ul a fost conceput ÅŸi dezvoltat pe platforma internațională Samsung, iar interfața acestuia a fost construită tocmai pentru a oferi utilizatorilor autohtoni noi modalități  de interacțiune cu produsele ÅŸi serviciile oferite în România.

Site-ul pune la dispoziția vizitatorilor atât informații în limba română despre telefoanele comercializate pe piața autohtonă, cât ÅŸi numeroase opțiuni pentru personalizarea telefonului mobil: descărcarea wall-paper-urilor, tonurilor de apel sau soneriilor.

http://ro.samsungmobile.com/ reprezintă varianta on-line a fun clubului SAMSUNG mobile, ÅŸi este un spațiu dedicat tuturor celor care se află în posesia unui telefon mobil Samsung sau care  doresc să îÅŸi achiziționeze unul. Varianta in limba română a website-ului are o secțiune dedicată membrilor clubului Samsung mobile ÅŸi le oferă acestora beneficii ÅŸi facilități suplimentare.

back