Samsung Electronics România a lansat www.samsung.ro

Published on 06 April 2009

Samsung Electronics România a anunțat lansarea oficială a website-ului în limba română, www.samsung.ro

Noul website a fost conceput ÅŸi implementat pentru a facilita accesul la informațiile despre Samsung Electronics România ÅŸi pentru a permite o comunicare mult mai eficientă între utilizatori, în special consumatori, reprezentanți mass-media ÅŸi companie. 

Interfața acestui website este dezvoltată pe platforma internațională Samsung ÅŸi oferă posibilitatea consumatorilor de a interacționa cu specialiÅŸtii companiei, suportul tehnic facilitând posibilitatea contactării reprezentanților Samsung via e-mail. Toate întrebările ÅŸi solicitările primite pe adresa oficială de e-mail sunt redirecționate către managerii de produs, echipa de service sau către partenerii companiei, după caz. 

Fiind realizat astfel încât utilizatorii să regăsească în mediul online imaginea deja cunoscută a produselor ÅŸi serviciilor Samsung, website-ul vine în întâmpinarea solicitărilor ÅŸi nevoilor clienților din România. Conținutul este adaptat activităților specifice Samsung Electronics România, utilizatorii având acces la o varietate de materiale în limba română. 

Prin  intermediul www.samsung.ro, cei interesați pot avea acces 24/24 la informații despre activitatea companiei în România ÅŸi pe plan internațional, despre produsele comercializate pe piața autohtonă, promoțiile ÅŸi ofertele derulate de către partenerii locali ÅŸi, nu în ultimul rând, despre rezultatele financiare ale companiei.

back