Rockmedia Network a lansat Hellow.ro

Published on 08 April 2009

Rockmedia Network ÅŸi Republika Interactive au lansat rețeaua socială Hellow.ro
  
Acesta este primul dintr-o serie de proiecte pe care Rockmedia Network le va dezvolta împreună cu Republika Interactive, ca parte a unui parteneriat strategic pe termen lung determinat de afinități ÅŸi o viziune comună privind dezvoltarea de proiecte web. 

Lansată sub sloganul "Express Yourself!", rețeaua socială Hellow este dedicată exclusiv tinerilor cu educație medie ÅŸi superioară din România ÅŸi le oferă acestora posibilitatea de a scrie despre ce îi pasionează, de a face schimb de fiÅŸiere foto ÅŸi video, de a se conecta ÅŸi schimba informații cu cei cu care împart aceleaÅŸi interese sau de a participa la concursurile săptămânale propuse pe site

Hellow este o rețea socială de blogging, foto ÅŸi video sharing. Spre deosebire de alte rețele sociale, care se focuseaza în special pe mesagerie ÅŸi update-urile profilelor personale, membrii rețelei Hellow participă în comunități create în jurul ideilor, evenimentelor ÅŸi intereselor proprii.  

Rețeaua pune la dispoziția membrilor o serie de template-urile originale Hellow cu ajutorul cărora aceÅŸtia îÅŸi pot personaliza profilul.

back