S-a lansat Ovi Store, magazinul online cu aplicații pentru telefoane Nokia

Published on 28 May 2009

Nokia a lansat Ovi Store, magazin online de unde utilizatorii pot descărca aplicații ÅŸi conținut multimedia pentru telefoanele mobile.

Site-ul store.ovi.com este optimizat pentru acces de pe mobil (store.ovi.mobi), are un design ÅŸi o structură care facilitează navigarea vizitatorilor.

Numărul celor care pot beneficia de acest serviciu este estimat la 50 de milioane. Pentru a putea dispune de seviciile oferite de store.ovi.com nu este nevoie decât de crearea unui cont care să permită accesarea tuturor aplicațiilor oferite pentru telefoanele mobile. Pentru a putea beneficia si mai rapid serviciile portalului, utilizatorii nu trebuie decât să acceseze Ovi Store direct de pe telefonul conectat la internet, iar aplicațiile se vor instala instant pe telefon. O altă soluție este trimiterea link-ului de download al programului dorit prin SMS către numarul de telefon pe care urmeaza să se instaleze aplicația.

Portalul oferă atât aplicații gratuite, cât si unele contra cost, care pot fi achizitionate pe baza unui card de credit.

back