S-a lansat Httpool Performance Network

Published on 20 November 2008

Httpool România a anunțat lansarea oficială a rețelei Httpool Performance Network.

Rețeaua este specializată pentru campanii online, cuprinde numai site-uri româneÅŸti premium ÅŸi livrează click-uri prin afiÅŸarea de bannere formate standard.

Httpool Performance utilizează un software special creat pentru astfel de campanii cost-per-click, optimizând continuu procesul de obținere de click-uri. Tehnologia utilizată de Httpool Performance Network este folosită la nivel mondial, având un volum zilnic de peste 6 miliarde de afiÅŸări pe majoritatea site-urilor cunoscute din întreaga lume.

"Sunt multe companii care până acum nu au investit prea mult în publicitatea online pentru că aveau nevoie de un produs care să le ofere performanță. Internetul românesc este un canal excelent pentru campanii de brand-awareness, dar trebuie să-i exploatăm ÅŸi capacitatea de a aduce rezultate concrete, de exemplu de a contribui direct la creÅŸterea vânzărilor. Am promis că vom aduce tehnologii ÅŸi produse noi pe piață ÅŸi acesta este primul dintre ele", spune Bianca Vlaston, managing director Httpool România.

Produsul este dedicat campaniilor de publicitate online al căror obiectiv principal este aducerea unui număr de vizitatori pe o anumită pagină. Rețeaua eficientizează permanent costul campaniei online ÅŸi tipurile de bannere, încercând să afiÅŸeze banner-ul exact către utilizatorii cu cel mai mare potențial de a deveni clienti. În plus, utilizând modelul de cost-per-click al Httpool Performance companiile plătesc numai pentru vizitatorii care dau click pe banner, cei care ajung să viziteze website-ul companiei.

back