Prima carte românească despre optimizare web - SEO-Ghid de optimizare web

Published on 02 December 2008

A fost lansată prima carte românească despre optimizare web - "SEO-Ghid de optimizare web”.

Cu o experiență de 5 ani în optimizarea online, Cristina ÅŸi Marius Mailat detaliază în această carte tehnicile moderne de optimizare web de la buzz marketing până la promovarea prin intregistrarile video ÅŸi audio.

"Lecțiile din carte includ indicații depre optimizarea blogurilor, folosirea fluxuri RSS, optimizare în pagină precum ÅŸi sfaturi practice de a înlesni aceste procese folosind aplicațiilor SEO din Submit Suite. Cartea este organizată în 30 de lecții care pornesc de la concepte de bază legate de optimizarea web ÅŸi înaintează în explicarea unor metode mai complexe precum momirea linkurilor sau optimizarea unui produs software”, a declarat Cristina Mailat, CEO la Fastlink2 ÅŸi coautor al cărții.

Autorii cărții au lansat în 2006 una dintre cele mai de succes suite de aplicații de optimizare web, Submit Suite. Aceasta este o soluție software pentru facilitarea optimizării web, ajutând automatizarea strategiei de obținere de linkuri prin publicarea de anunțuri ÅŸi înscrierea în directoare româneÅŸti, publicarea de articole în engleză ÅŸi promovarea pe bloguri, strategii de marketing care pot creÅŸte în scurt timp popularitatea unui site.

back