A fost lansată Video News Network

Published on 28 November 2008

Regia de publicitate CLIR Media ÅŸi agenția de presă NewsIn au lansat Video News Network, cea mai complexă platformă de ÅŸtiri video online. Aceasta este dezvoltată ÅŸi implementată în România de către Onezonemedia ÅŸi este vândută exclusiv de către regia CLIR Media.

Știrile video sunt furnizate de agenția de presă NewsIn ÅŸi sunt împărțite pe domenii de interes, putând fi accesate în site-urile partenere, folosind soluții de vizualizare de ultimă generație.

Principala caracteristică a acestei platforme este că advertiserii plătesc doar dacă video ad-ul este vizionat. În plus, advertiserul are posibilitatea de a-ÅŸi alege audiența după website, domeniul de interes al ÅŸtirii, ora difuzării etc.

Printre website-urile afiliate la platforma Video News Network se numără ROL.ro, Acasa.ro, Hotnews.ro, Stirilocale.ro, Onlinesport.ro, Bloombiz.ro, NewsIn.ro, Newz.ro, Businesstime.ro ÅŸi altele, rețeaua urmând să se dezvolte.

"Dincolo de avantajele evidente pentru cumpărătorii de publicitate, Video News Network este o soluție completă de business on-line, oferind site-urilor partenere accesul imediat la un conținut de calitate, în care NewsIn a investit ÅŸi investeÅŸte, dar ÅŸi posibilitatea concretă de a monetiza audiența, ceea ce face din acesta un pas înainte în modul de a administra afaceri în mediul virtual”, spune directorul agenției NewsIn, Cosmin Popa.

back