Millenium Communications organizează Internetics 2009

Published on 29 June 2009

Millenium Communications a hotătât repoziționarea Internetics. Astfel, aflat la cea de-a noua ediție, Internetics va avea o structură, juriu ÅŸi criterii noi. Internetics se repoziționează ca un festival de branding, marketing ÅŸi advertising online.

“Millenium Communications a obiÅŸnuit piața de marcom din România cu miÅŸcări îndrăznețe ÅŸi nu si-a propus să se oprească aici. Internetics este singurul festival de comunicare online din România cu o asemenea tradiție, dar care mai are în continuare foarte multe de spus pe această piață.Tocmai de aceea ne-am propus ca în acest an să ducem festivalul la nivelul următor”, a spus Andrei Borțun, General Manager la Millenium Communications.

Scopul festivalului este de a creÅŸte piața de comunicare online din România ÅŸi de a promova ideile creative ÅŸi strategice.

Înscrierile la festival încep pe 1 septembrie, urmând sa fie jurizate în perioada  5 - 28 octombrie. CâÅŸtigătorii vor fi anunțați in cadrul Galei de Premiere care va avea loc pe 29 octombrie.
 
 

back