DevStudio a lansat platforma SMSlink.ro

Published on 14 July 2008

DevStudio a lansat prima platformă completă de SMS pentru afaceri din România - SMSLink.ro, 100% online.

Platforma cuprinde 3 servicii principale - SMS Marketing, Mail2SMS ÅŸi SMS Gateway ÅŸi facilitează comunicarea între companii ÅŸi clienții acestora. În plus, oferă control complet asupra campaniilor ÅŸi transparența rezultatelor campaniei.

SMS Marketing
are capacitatea de a raporta ÅŸi a analiza foarte detaliat campaniile de mesaje trimise, oferind astfel posibilitatea maximizării eficienței campaniilor. De asemenea un avantaj important este interfața foarte intuitivă ÅŸi uÅŸor de utilizat, ce oferă controlul complet asupra tuturor operațiunilor.

Mail2SMS este primul serviciu din România care oferă posibilitatea utilizatorilor de a trimite SMS-uri folosind orice client de e-mail - Microsoft Outlook, Outlook Express, Mozilla Thunderbird etc. ÅŸi orice provider de e-mail - Yahoo!, Gmail, Hotmail etc., către orice destinație mobilă din România, fără a avea nevoie de abonamente suplimentare. Serviciul Mail2SMS devine activ, gratuit, prin crearea unui cont pe site-ul SMSLink.ro ÅŸi adăugarea în sistem a adreselor de e-mail de pe care vor fi expediate SMS-urile.

SMS Gateway
este un serviciu de gateway atractiv atât din punct de vedere financiar cât ÅŸi tehnic, fiind ideal pentru companiile care emit facturi lunare ÅŸi doresc să îÅŸi anunțe clienții cu privire la detaliile facturii. Serviciul se adresează ÅŸi companiilor care operează magazine online ÅŸi care doresc să transmită notificari prin SMS clienților sau companiilor care operează portaluri ÅŸi care doresc să emită alerte prin SMS.

Pentru folosirea platformei SMSLink.ro nu sunt necesare abonamente lunare sau taxe de activare, iar tarifele practicate pentru fiecare SMS trimis scad odată cu creÅŸterea volumului de mesaje trimise, putând ajunge la 0.047 EUR / SMS, cu toate taxele incluse.

Toate serviciile SMSLink.ro pot fi testate gratuit online, fiecare companie care se înregistrează pe www.smslink.ro primind 3 SMS-uri gratuite pentru a testa aplicația, cu excepția serviciului SMS gateway.


Sursa: DevStudio

back