Carnation a creat Pixiland.ro

Published on 26 June 2008

Agenția online full-service Carnation Group S.R.L. a lansat site-ul www.pixiland.ro, un portal destinat în primul rând tinerilor. Este vorba despre un oraÅŸ virtual - spațiu de joacă cu rol social, unde cei care se înregistrează pot participa la chat, pot conversa, se pot cunoaÅŸte ÅŸi juca.

Utilizatorul îÅŸi alege un personaj preferat, un nume ÅŸi haine la modă ÅŸi poate vizita oraÅŸul. Cel mai bun loc de întâlnire este centrul comercial, unde poate participa la chat cu alți Pixi, iar dacă se plictiseÅŸte poate să îÅŸi încerce puterile la jocurile oferite de oraÅŸ: Tetris, Space Invaders ÅŸi Snake. Cu punctele obținute la jocuri se califică în listele de top, respectiv mai târziu poate să convertească punctele în accesorii extra, haine stilate, individualizând astfel Pixi-ul.

Timp de o lună pixioraÅŸul online aÅŸteaptă tinerii dornici să se joace, să participe la chat ÅŸi să câÅŸtige premii substanțiale. Premiul cel mare, consola de joc Nintendo Wii cu set Sport, îi va reveni jucătorului care va trimite cele mai multe invitații confirmate.

PixioraÅŸul a stârnit deja ÅŸi curiozitatea agențiilor, deoarece captează atenția tinerilor care refuză mijloacele tradiționale de publicitate. PixioraÅŸul oferă mărcilor preferate de tineri posibilitatea de a se promova prin suprafețele sale inovatoare de publicitate ÅŸi de sponsorizare – încorporate în oraÅŸ ÅŸi în spațiul de joacă.

back