Ashley & Holmes a înființat o agenție specializată pe dezvoltare web

Published on 22 January 2008

Grupul Ashley & Holmes a creat o agenție specializată pe dezvoltare web, numită Zen|Team România, managementul Ashley & Holmes intenționând să investească în următorii ani în Internet, anunță un comunicat de presă al agenției.
 
"Zen|Team funcționează la nivel regional din anul 1989, fiind una dintre cele mai premiate agenții ÅŸi având experiența unor proiecte importante pentru Coca Cola, FNAC sau OTE. Am decis să deschidem Zen|Team în România bazându-ne pe sprijinul profesional ÅŸi experiența echipei noastre regionale", a declarat Dimitris Tranakas, Directorul Regional al Ashley Worldgroup.

"Zen|Team România este prioritatea principală pentru 2008 pentru că Internetul este un mediu în care se desfăÅŸoară o tot mai mare parte din viață noastră de afaceri ÅŸi din activitățile noastre sociale. Soluțiile de Internet au un rol important pentru viață de zi cu zi: de la cumpărarea de bilete până la personalizarea online a programelor TV pe care vrem să le vizionăm, tot mai multe dintre deciziile noastre zilnice se 'materializeaza' online. Internetul este cea mai fidelă radiografie a evoluției civilizației noastre ÅŸi este normal să-i acordăm întreaga atentie", a adăugat acesta.
 
Zen|Team România acoperă toată gama de activități pe Internet, începând de la conceptul creativ ÅŸi până la implementarea proiectelor structurale complexe. Misiunea agenției este de a găsi "cele mai creative soluții potrivite pentru obiectivele fiecăruia dintre clienți", după cum explică Andreea Guidea, Manager al Zen|Team România.
 
Ashley & Holmes face parte din Ashley Worldgroup Southestern Europe, unul dintre cele mai mari grupuri regionale de publicitate cu sedii în 12 țări. Fiind una dintre companiile de publicitate tinere, Ashley & Holmes ÅŸi-a început activitatea pe piață din România de 2 ani. 

back