Trilulilu.ro a vandut 10% unui antreprenor francez

Published on 12 December 2007

Antreprenorul francez Alexis Bonte a achiziționat 10% din platforma de sharing Trilulilu.ro, valoarea tranzacției fiind de 100.000 de euro. Intrarea acestuia în actionariatul firmei va aduce tinerei echipe un plus de experiență în mediul online.
 
"Obiectivul nostru este că Trilulilu.ro să devină cel mai cunoscut ÅŸi vizitat site din Intenetul românesc, iar pentru asta avem nevoie de o echipă puternică, dar mai ales foarte bine pregătită în toate aspectele legate de provocările mediului online"€, declară Sergiu BiriÅŸ, Crocodilua€™ Șef al Trilulilu.

"€œPrin venirea lui Alexis în gaÅŸcă, vom beneficia de toată experiență sa în domeniu. Trilulilu va avea astfel oportunitatea să devină unul dintre cele mai importante site-uri din Internetul românesc ÅŸi, de ce nu, să ia în calcul o viitoare extindere internațională a platformei"€, a adăugat el.
 
Lansat oficial în 22 ianuarie 2007, Trilulilu (www.trilulilu.ro) este prima platformă de sharing din România. Utilizarea Trilulilu este gratuită. Trilulilu.ro a câÅŸtigat recent premiul pentru cel mai bun site în categoria a€œSite-uri Divertisment ÅŸi timp libera€ la festivalul Internetics 2007.
 
Alexis Bonte este un antreprenor cu o experiență de 8 ani în e-commerce. În prezent este membru în consiliul de administrație în diverse companii precum Centrofarm, GeneralCom, CPH Pharma, Farmacia y Salud, Fitnesskit.com ÅŸi Tevin solutions.

back