Internetics spune ÅŸi el: hoo cu tata!

Published on 20 October 2009

Pentru că lui Internetics îi plac inițiativele de responsabilizare socială, a ales să susțină campania “Hoo cu tata” a celor de la TopGear.

Dacă ÅŸi ție îți creÅŸte tensiunea când esti la volan, atunci ia atitudina ÅŸi spune ÅŸi tu: hoo cu tata bizonilor din trafic. Și dacă vrei să mai ÅŸi câÅŸtigi unul dintre premiile puse la bataie de cei de la TopGear, alege un bizon din marea turmă participantă la trafic, fă-i o poza ÅŸi încarc-o pe siteul TopGear.  Roagă-ți apoi neamurile ÅŸi prietenii să intre ÅŸi să te voteze, pentru ca la sfârÅŸitul vanatoarei de bizoni, fotografia cu cele mai multe voturi va câÅŸtiga marele premiu. Adica o excursie în Marea Britanie la MPH Show featuring Top Gear Live (premiul include cazare, transport ÅŸi bilet de intrare la show). Urmatoarele trei fotografii din clasament vor primi câte un kit de vânator, care conține: lasou, tricou, sticker, ramă foto, telefon mobil ÅŸi GPS.

Vânătoarea a început in 8 octombrie 2009, iar sezonul va fi declarat închis în data de 8 noiembrie 2009. Campania este susținută de Allianz Å¢iriac, Antena 1 ÅŸi GSP.

back