Zenergy a creat noul design al site-ului Alexandrion Group România

Published on 24 April 2009

Site-ul Alexandrion Group România va avea, începând cu luna aprilie,un nou design realizat de agenția interactivă Zenergy. Decizia de a schimba imaginea site-ului corporate www.alexandrion.ro a fost luată în toamna anului trecut, atunci când a fost stabilită strategia de marketing pentru anul 2009. 

”Trăim în secolul XXI, iar informația digitală ne înconjoară viața de zi cu zi, începând cu o simplă comandă de mâncare ajungând până la plănuirea vacanței; influențând din ce în ce mai mult orice decizie de cumpărare. Site-ul precedent era învechit, neactualizat ÅŸi nu punea accent pe partea corporativă, într-o perioadă în care compania trecea prin importante schimbări care nu se regăseau în mediul online. Cât despre viitor, Alexandrion Grup intenționează să acorde o atenție mai mare mediului online în scopul de a-l aduce la poziția cuvenită în mixul de marketing”, a declarat domnul Gyuri Eperjessy, director de Marketing al Alexandrion Group România.  

Managementul Alexandrion Grup România a decis să investească mai mult în acest domeniu datorită rezultatelor satisfăcătoare pe care le-au obținut proiectele online ale companiei de la momentul lansării pe piața românească, în 1994, până în prezent.

back