X3 Studios ÅŸi-a relansat site-ul

Published on 28 July 2008

Studioul de creație din TimiÅŸoara, X3 Studios, ÅŸi-a relansat site-ul - www.x3studios.ro- la data de 24 iulie 2008, aducând pentru prima dată în online-ul românesc o aplicație de creare de imagini de fundal (wallpaper) în cadrul site-ului.

Această aplicație pune la dispoziția vizitatorului 32 de imagini de bază, peste 50 de elemente grafice ÅŸi o gamă largă de unelte specifice pentru a permite realizarea creațiilor dorite. Odată creată, imaginea se poate descărca, trimite unui prieten prin e-mail sau salva în galeria publică cu imagini de fundal de pe site.

Conținutul site-ului a fost restructurat ÅŸi reflectă evoluția companiei pe parcursul a 6 ani, cuprinzând ÅŸi o selecție de lucrări dintr-un portofoliu care numără peste 500 de proiecte realizate pentru clienți naționali ÅŸi internaționali.

"Ne-am dorit foarte mult ca prin noul site X3 Studios să reuÅŸim să comunicăm mult mai clar cu publicul nostru ÅŸi, mai mult decât atât, am dorit să oferim celor mai puțin inițiați în domeniul designului posibilitatea de a-ÅŸi explora latura creativă”, declară Ștefan Szakal, Creative Director ÅŸi CEO la X3 Studios.

X3 Studios este un studio de creație, înființat în anul 2001 la TimiÅŸoara. Printre serviciile oferite de X3 Studios se numără: branding, design pentru print, creație publicitară ÅŸi, în principal, design interactiv. Portofoliul X3 Studios include 400 de proiecte realizate pentru clienți internaționali ÅŸi peste 100 de proiecte pentru clienți români. Printre cele mai importante premii câÅŸtigate de X3 Studios se număra Rebrand 100 Awards, Eulda, LogoLounge ÅŸi Internetics.
 
Sursa: X3 Studios

back