Webstyler, web agenția anului la Internetics 2007

Published on 06 November 2007

Webstyler a câÅŸtigat titlul de "Web Agenția Anului" la Internetics 2007. Premiul a revenit agenției conduse de Bogdan Nițu, în urma punctajului acumulat în competiția Web Promo.

"La Internetics 2007, Webstyler ÅŸi-a consolidat poziția. Titlul de agenția anului este în primul rând o recunoaÅŸtere a performanțelor noastre de anul acesta", declară Bogdan Nițu, General Manager & Strategy Director Webstyler.
 
"Noi privim titlul de agenția anului în contextul ultimilor doi ani. 2006 ÅŸi 2007 reprezintă edițiile moderne ale Internetics ÅŸi când spun asta mă refer la faptul ca începând cu 2006 s-a făcut ÅŸplitul între Web Promo ÅŸi Web Space. Până la această separare, se comparau mere cu pere, adică lucrări ce promovau produse sau servicii cu site-uri de content, de publishing. Este cel mai mare upgrade pe care l-a făcut Internetics de la apariție ÅŸi suntem bucuroÅŸi că Webstyler a demonstrat în aceste 2 ediții că este cea mai bună agenție interactivă din România", continuă el.
 
Webstyler a atins în 2006 o cifră de afaceri care se situează în juriul a 500.000 de euro, Bogdan Nițu aÅŸteptându-se la o creÅŸtere de 50% pentru anul acesta.
 "€œAvand în vedere că ne-am impus la ultimele două ediții, e normal să ne propunem să ne păstrăm titlul"€, spune Nițu referindu-se la ediția Internetics de anul viitor. "€œCred că lupta va fi mult mai grea ÅŸi că mulți vor dori să ne depăÅŸească la ediția urmatoare"€, a adăugat el. 

back