Vlad Stan ÅŸi The Group au înființat Navidoo

Published on 20 February 2008

The Group a lansat agenția specializată de comunicare interactivă ÅŸi internet Navidoo, în parteneriat cu Vlad Stan.
 
"Înca de la începutul anului trecut, când am preluat compania New Media, am anunțat intenția noastră de a ne dezvolta în domeniul comunicării interactivea€", a declarat Zoltan Szigeti, preÅŸedinte The Group. "€œSuntem consecvenți în această direcție ÅŸi am identificat în domeniul internetului oportunități mult mai vaste decât cele exploatate până acum. Ne-am propus să păÅŸim în domeniul dezvoltării de platforme tehnologice pentru comunicare, aÅŸa încât s-a născut firesc ÅŸi agenția Navidoo"€, a încheiat Zoltan Szigeti.
 
 Serviciile de comunicare interactivă pe care le va dezvolta Navidoo vizează exploatarea internetului ca mediu de comunicare, crearea de conținut pentru media digitală, e-commerce, SEO, technical ÅŸi user experience, precum ÅŸi gestionarea destinului brandurilor în lumea virtuală. Agenția va fi condusă de Vlad Stan în calitate de Managing Partner.
"€œPropunerea The Group pentru a forma ÅŸi dezvolta această companie a fost onoranta pentru mine. Am simțit că sunt antreprenori, ca ÅŸi mine. În plus, au demonstrat deja succesul construind în trei ani un grup de comunicare ce a depăÅŸit 51 milioane euro ca cifră de afaceri. Succesul spiritului antreprenorial ÅŸi-a spus cuvântul ÅŸi eu sunt fericit să construim împreună mai departe o curbă ascendentă de izbanzi"€, a declarat Vlad Stan. a€œIn acest moment lucrăm deja la mai multe proiecte ÅŸi vizăm toate oportunitățile pe care le oferă internetul ca domeniu al comunicariia€, a încheiat acesta.
 
The Group este un grup de comunicare din România, care include 13 agenții specializate.
 
Sursa: www.comunicatedepresa.ro

back