Upgrade de layout ÅŸi funcționalități pentru www.mediafax.biz

Published on 30 July 2008

Mediafax a lansat versiunea a doua a site-ului www.mediafax.biz, miercuri, 30 iulie. Aceasta nouă versiune oferă utilizatorilor secțiunea Hoteluri & Săli de conferință, alături de noi funcționalități ÅŸi un layout îmbunătățit.

Secțiunea Hoteluri & Săli de conferință, care poate fi accesată de orice vizitator al site-ului www.mediafax.biz, nu doar de clienții serviciului Mediafax Business News, conține informații complete ÅŸi actualizate în timp real despre zeci de hoteluri ÅŸi săli de conferință din România. 

Vizitatorii site-ului se pot informa despre facilitățile ÅŸi tarifele hotelurilor, pot vedea fotografii relevante ale acestora ÅŸi pot verifica dacă există camere disponibile în perioada dorită folosind datele de contact furnizate de hoteluri. De asemenea, ei pot afla suprafața, capacitatea maximă, facilitățile, tarifele ÅŸi ofertele speciale pentru sălile de conferință care îi interesează.

Informațiile sunt actualizate în timp real de reprezentanții hotelurilor ÅŸi sălilor de conferință, astfel încât vizitatorii site-ului www.mediafax.biz vor găsi cele mai noi oferte speciale, precum ÅŸi tarifele ÅŸi datele de contact valabile în acel moment.

Pentru a identifica cel mai bun hotel ÅŸi cea mai adecvată sală de conferință pentru un eveniment pe care îl organizează, utilizatorii secțiunii online pot face căutări complexe după mai multe criterii: localitate, denumire, număr de stele certificate, tarif ÅŸi tip de cameră (pentru hoteluri) ÅŸi localitate, tip sală, suprafață, capacitate ÅŸi tarif (pentru săli de conferință).

Pe lângă secțiunea Hoteluri & Săli de conferință, versiunea a doua a site-ului www.mediafax.biz aduce noi funcționalități clienților serviciului Mediafax Business News. De exemplu, aceÅŸtia pot printa un raport cu toate ÅŸtirile difuzate în intervalul de timp setat de fiecare utilizator ÅŸi pot identifica uÅŸor anunțurile de licitații care îi interesează, în funcție de obiectul licitației. Totodată, o serie de modificări de layout înlesnesc abonaților utilizarea informațiilor. 

Primul website de informație economică în timp real din România, lansat în iulie 2007, www.mediafax.biz oferă abonaților acces la peste 150 de ÅŸtiri zilnic, anunțuri de licitații, date statistice, revista presei, propuneri de afaceri, un calendar al celor mai importante evenimente ale zilei ÅŸi al marilor târguri ÅŸi expoziții din perioada următoare.


Sursa: Mediafax

back