TreeWorks a creat noul ProCinema.ro

Published on 21 February 2008

 TreeWorks a realizat un concept modern pentru ProCinema.ro, care să reflecte în totalitate stilul dinamic al postului.
 
Concentrându-se în principal pe interacțiunea cu telespectatorii săi, Pro Cinema are o interfață dinamică ÅŸi prietenoasă, care le permite acestora să găsească uÅŸor informațiile ce îi interesează. 

Site-ul realizat de TreeWorks este organizat în secțiuni specifice oricărui mare site de media - filme, seriale, documentare, emisuni - permițând o navigare plăcută ÅŸi intuitivă. În această platformă complexă, vizitatorii pot găsi orice ÅŸtire de interes pentru ei, atât despre programul postului, cât ÅŸi despre lumea filmului în general, fiind informați în timp real în legătură cu filmele ÅŸi serialele ce rulează pe post, precum ÅŸi cu cele mai recente ÅŸtiri din cinematografia internațională.

Pentru o mai mare interactivitate cu telespectatorii săi, Pro Cinema oferă acestora recomandări zilnice, un top al producțiilor pe care le pot urmări, precum ÅŸi o secțiune de bloguri unde îÅŸi pot exprima părerile despre cele mai controversate subiecte cinematografice ale momentului.
 
TreeWorks a folosit platforma sa de Content Management System pentru realizarea site-ului. Astfel, secțiunile sunt uÅŸor de actualizat prin introducerea de ÅŸtiri, galerii foto, recomandări zilnice, articole, evenimente. În plus, TreeWorks a făcut posibilă optimizarea pentru o mai bună poziționare în motoarele de căutare pentru cuvinte-cheie relevante.
 
Parte integrantă a concernului Media Pro, Pro Cinema este unul dintre cele mai renumite posturi cu profil orientat către divertisment din România.
 
 
 Sursa: TreeWorks 

back