Site-ul www.mediafax.ro lansează secțiune dedicată alegerilor parlamentare

Published on 06 November 2008

Mediafax.ro a lansat o secțiune specială despre alegerile parlamentare, ce conține ÅŸtiri ÅŸi diverse informații utile pentru alegătorii confruntați, în premieră, cu sistemul de vot uninominal.

Orice vizitator poate afla din secțiunea specială Alegeri 2008 de pe www.mediafax.ro din ce colegiu uninominal face parte, prin intermediul unei liste a colegiilor din BucureÅŸti ÅŸi din fiecare județ al țării. Ulterior, printr-un simplu click, el poate afla ÅŸi care sunt candidații pentru colegiul respectiv din partea tuturor partidelor politice, datorită unor hărți interactive: una pentru Senat, iar cealaltă pentru Camera Deputaților.

Secțiunea Alegeri 2008 cuprinde cinci zone. Prima este dedicată ÅŸtirilor în timp real despre campania electorală, iar pe 30 noiembrie, despre desfăÅŸurarea votului. Alte două zone cuprind lista colegiilor uninominale pentru BucureÅŸti ÅŸi toate județele țării, respectiv hărțile interactive ale candidaturilor la Senat ÅŸi Camera Deputaților pentru fiecare colegiu ÅŸi pentru fiecare partid. La acestea se adaugă o zonă de informații generale despre alegerile parlamentare ÅŸi una de sondaje pe teme de interes din campania electorală.

Sursa: Mediafax

back