Rockmedia Network ÅŸi MB Drăgan au lansat iKonect

Published on 09 January 2009

Rockmedia Network a lansat iKonect, prima rețea socială de business din România. 

"iKonect este prima comunitate online dedicată oamenilor de afaceri din România, cu o componentă puternică de relaționare, singura în acest moment care întruneÅŸte condițiile unei rețele sociale profesională. Este primul serviciu online românesc care oferă oamenilor de afaceri posibilitatea de a-ÅŸi maximiza rețeaua de business. Prin folosirea iKonect ÅŸi crearea propriei liste de contacte, profesioniÅŸtii vor explora ÅŸi beneficia de noi oportunități de afaceri", declară Rachad El Jisr, Director General Rockmedia Network. 

Platforma online a fost dezvoltată împreună cu agenția interactivă MB Drăgan ÅŸi a fost lansată în faza de testare, numită exclusive beta. Accesul către rețea este selectiv încă de la început, această comunitate online fiind dedicată numai persoanelor considerate reprezentative pentru mediul de business românesc. AceÅŸtia vor testa funcționalitățile rețelei sociale ÅŸi vor putea să ofere invitații de a deveni membri partenerilor de afaceri. 

"iKonect este un serviciu inovativ, atât din punct de vedere tehnologic cât ÅŸi conceptual. Funcțiile sale duc la relaționare rapidă ÅŸi interacțiune îmbunătățită între utilizatorii săi. Se simțea nevoia unei astfel de aplicații în mediul de afaceri local. Lansarea în "exclusive beta" asigură un mediu de discuții profesionist pentru specialiÅŸtii romani", a adăugat Mihai Drăgan, Director General MB Drăgan. 

Prima versiune a iKonect cuprinde două tipuri de conturi: unul dedicat persoanelor, care permite navigarea în comunitate, interacțiunea cu alți oameni de afaceri folosind diverse instrumente specifice ÅŸi contul corporate, special creat pentru companii, care oferă oamenilor de afaceri posibilitatea de a conduce dialogul online, permițând astfel apariția unor noi oportunități de business.

back