Paul Dawson - Conchango va susține două seminarii la Internetics

Published on 15 October 2007

 Paul Dawson, Experience Director Conchango, va susține două seminarii în cadrul Internetics 2007. La invitația Microsoft România, pe 31 octombrie, Paul se va număra printre vorbitorii zilei de conferințe Internetics, care va avea loc în sala Paris a Hotelului Novotel, din BucureÅŸti.
 
 Conchango a fost cotată drept agenția de web design numărul 1 în Europa, anul trecut, potrivit Forrester Research, iar Paul se ocupă de design ÅŸi branding interactiv, customer experience ÅŸi strategie digitală pentru clienții Conchango. Astfel, Paul are propria echipă de experți care sunt specializați în domenii de la branding la customer experience, de la design de produs la psihologie cognitivă. În ultimii ani, el a dezvoltat concepte de design avansate cu tehnologii de ultimă oră. Paul s-a alăturat Conchango în 1999, el fiind în industria internet ÅŸi multimedia din 1995.
 
"€œViziunea mea a fost să creez o singură echipă capabilă atât de design cât ÅŸi de dezvoltare, pentru că numai dacă le înțelegi pe amândouă poți crea lucrări memorabile. Acest aspect este mai adevărat acum decât niciodată, ÅŸi pentru că datele demografice care țin de online se schimbă este mai important ca niciodată să fii capabil să foloseÅŸti diverse interfețe pentru utilizatori ÅŸi diverse toolkit-uri de development în moduri care să răspundă atât nevoilor utilizatorilor cât ÅŸi ale companiilor”, explică Paul.
 Paul lucrează la nivel strategic cu o serie de companii precum Virgin Atlantic, Tesco, Nectar, Virgin Mobile, News International ÅŸi Associated Newspapers.
 
 Primul seminar, care va deschide ziua de conferințe, se intitulează "Creating designs that will Captivate not Intimidate users”. În acest seminar, Paul va vorbi despre influențele pe care WPF ÅŸi alte tehnologii le vor avea asupra aÅŸteptărilor clienților, dar ÅŸi despre faptul că atunci când există tool-uri de design puternice, este important să te asiguri că design-ul tău este potrivit audienței ÅŸi target-ului tău ÅŸi nu faci design doar de dragul lui. Paul va vorbi despre câteva tehnici ÅŸi metode de a verifica că design-ul în WPF este mereu potrivit target-ului, parțial analizând din mai multe unghiuri modul în care designerii ÅŸi developerii lucrează cu WPF ÅŸi Silverlight.
 
 Cel de-al doilea seminar susținut de Paul, "Killer Digital Reading Experiences”, va vorbi despre publishing-ul online ÅŸi despre cum mari publisheri ÅŸi mari titluri de publicații pot schimba experiența cititorilor folosind tehnologii Microsoft. El va arăta ÅŸi cum consumatorii ÅŸi advertiserii reacționează deopotrivă la aceste schimbări.
 
 Soluțiile tehnice la aspectele prezentate de el vor fi detaliate într-o conferință susținută de Andrei Iacob, dezvoltator Grapefruit, intitulată "Implementing captivating designs on the Microsoft platform”.
 Anul acesta, Paul Dawson face parte din juriul Web Graphic al Internetics. 

back