Noul www.gspTV.ro este online

Published on 25 July 2008

"Gazeta online" a lansat noul concept al www.gspTV.ro, singurul site din .ro care are dreptul de a difuza imagini video ale partidelor din Liga 1.
 Site-ul va transmite în direct opțiunea 1, iar din celelalte meciuri se pot vedea golurile la doar câteva minute după înscrierea lor.
 
"Grupul Intact are deja un site de sport puternic, www.GSP.ro, ÅŸi din acest motiv am vrut să existe o diferențiere clară față de www.gspTV.ro. Astfel, împreună cu Sorin Danilescu, directorul de dezvoltare al Gazetei, am ales dezvoltarea noului site pe o platformă asemănătoare youtube, cu conținut numai de sport, dar care se bazează pe o latură de content profesionist, generată de televiziunea gspTV", a declarat Augustin Roman, directorul executiv al GSP. Proiectul a fost dezvoltat in house de "Gazeta online".
 
gspTV.ro este un site exclusiv de video-news, cu mai multe canale specializate, dedicate anumitor echipe. 
Noul gspTV.ro va conține ÅŸi user content generated, datorită secțiunii mygspTV, cu vizibilitate în homepage, în care comunitatea gspTV.ro poate uploada propriile video.
Video ÅŸtirile au cod embed, astfel  încât utilizatorii le pot aplică ÅŸi pe site-urile lor. AceÅŸtia pot comenta video - ÅŸtirile, pot vota sau raporta ÅŸtirile, fiecare cititor înregistrat îÅŸi poate construi playlisturi sau îÅŸi poate alege videourile favorite. 
În zilele următoare, după lansarea postului cu acelaÅŸi nume, vor fi generate canale speciale pentru emisiunile gspTV, astfel  încât utilizatorii să poată urmări cele mai importante momente ale acestora.

Sursa: gspTV.ro

back