Noua versiune a www.news.mediafax.biz oferă multiple funcționalități

Published on 30 July 2008

Mediafax a lansat a doua versiune a site-ului www.news.mediafax.biz, ce integrează toate serviciile adresate mass-media ÅŸi oferă utilizatorilor noi funcționalități.

Astfel, www.news.mediafax.biz este începând cu 25 iulie primul site pentru mass-media prin care utilizatorii au acces la informații integrate despre un eveniment, în format text ÅŸi audio, la care se adaugă preview-uri ale imaginilor Mediafax Foto de la acelaÅŸi eveniment.

Abonații Mediafax pot găsi pe www.news.mediafax.biz o serie de servicii - Audio, Arhiva audio, Arhiva text ÅŸi Știri în limba maghiară - furnizate anterior prin intermediul unor platforme diverse. Astfel, aceÅŸtia au acces mai uÅŸor la înregistrările audio noi publicate de Mediafax, la arhiva audio ÅŸi la cea de ÅŸtiri text. Arhiva audio include declarații înregistrate de jurnaliÅŸtii Mediafax începând din 2005, în timp ce arhiva de ÅŸtiri text conține peste 1 milion de ÅŸtiri interne ÅŸi externe, din 1994 până în prezent.

Totodată, versiunea a doua a site-ului include serviciul Biografii, ce reuneÅŸte peste 1.000 de biografii ale unor personalități române ÅŸi străine din toate domeniile, în timp ce serviciul Calendar oferă o variantă nouă de vizualizare pentru secțiunile Remember, conținând 7.000 de evenimente importante din toate domeniile, ÅŸi Aniversări, ce cuprinde 3.000 de zile de naÅŸtere ale unor personalități în viață, zile naționale ÅŸi sărbători din calendarul creÅŸtin.

Site-ul www.news.mediafax.biz face ÅŸi conexiunea între ÅŸtirea text despre un eveniment ÅŸi imaginile Mediafax Foto realizate la acelaÅŸi eveniment. Astfel, utilizatorii pot vedea, la
finalul ÅŸtirii, preview-uri ale fotografiilor pe acelaÅŸi subiect, pe care le pot descărca de pe www.mediafaxfoto.ro.  

De asemenea, www.news.mediafax.biz dă utilizatorilor posibilitatea de a face concomitent căutări complexe după mai multe criterii (cuvânt-cheie, dată/interval, domeniu, serviciu), nu numai în baza de ÅŸtiri de actualitate în format text ÅŸi audio, ci ÅŸi în arhiva de ÅŸtiri ÅŸi în cea de declarații audio.

Site-ul www.news.mediafax.biz a fost lansat în ianuarie 2008, cu scopul de a deveni unica platformă de transmitere a informațiilor Mediafax către clienții mass-media. Site-ul permite transmiterea informațiilor în timp real, reducând timpul dintre publicarea ÅŸtirilor de către editorii Mediafax ÅŸi vizualizarea acestora de către clienți.


Sursa: Mediafax

back