Modificări în competiția Web Promo

Published on 24 October 2007

 Juriul Web Promo s-a întâlnit miercuri, 24 octombrie, pentru a desemna câstigatorii competiției. În cadrul dezbaterilor, membrii juriului au decis ÅŸi mutarea unor lucrări în secțiuni de concurs diferite, ținând cont de descrierile respectivelor secțiuni de concurs.
 
 Astfel,lucrarea "hotel-oxford.ro" înscrisă în secțiunea "Divertisment ÅŸi timp liber" a fost mutată în secțiunea "Altele", lucrarea "Boom extrasatelit" înscrisă în secțiunea "Produse de folosință îndelungată" a fost mutată în secțiunea "Comunicații", iar lucrarea "VisualPOS" înscrisă în secțiunea "Altele" a fost mutată în secțiunea "Corporate".
 
 În cadrul aceleaÅŸi întâlniri, Juriul Web Promo a decis ÅŸi descalificarea a trei lucrări: "UPC" înscrisă în secțiunea "Comunicații", "Clandestino" înscrisă în secțiunea "Publicații ÅŸi media" ÅŸi "Infopromotii" înscrisă în secțiunea "Altele".
 
 Câstigatorii Internetics 2007 vor fi anunțați în cadrul Galei de premiere, care va avea loc în data de 1 noiembrie în Club Bamboo din BucureÅŸti. 

back