Mediafax lansează un joc online cu ocazia Jocurilor Olimpice de la Beijing

Published on 07 August 2008

Mediafax a lansat jocul online „Sari gardul spre Olimp!”, creat special pentru secțiunea „JO 2008 – Sport” de pe www.mediafax.ro, joi, 7 august.
Pe durata Jocurilor Olimpice de la Beijing, secțiunea de ÅŸtiri din sport de pe www.mediafax.ro se va numi „JO 2008 – Sport” ÅŸi va oferi vizitatorilor site-ului informații în timp real despre cel mai mare eveniment sportiv al anului, dar ÅŸi jocul „Sari gardul spre Olimp!”.

La fel ca în timpul campaniei electorale pentru alegerile locale din iunie 2008, www.mediafax.ro le dă, astfel, vizitatorilor posibilitatea de a se informa prin intermediul ÅŸtirilor Mediafax, dar ÅŸi de a se distra cu un joc online.

În „Sari gardul spre Olimp!”, fiecare jucător trebuie să decidă, pentru început, dacă participă la proba feminină sau masculină de 200 m garduri, iar apoi să-i depăÅŸească pe ceilalți atleți ÅŸi să treacă primul linia de sosire. Dacă reuÅŸeÅŸte acest lucru, va trece la nivelul următor ÅŸi îÅŸi va demonstra talentul într-o cursă mai lungă. Campionii intră într-un top 10 al celor mai buni jucători.

Jocul „Sari gardul spre Olimp!” a fost dezvoltat special pentru secțiunea „JO 2008 – Sport” de pe www.mediafax.ro de către Divizia Games a MediaPro Interactiv.

Mediafax se adresează, din 2007, în mod direct consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www.mediafax.ro. Site-ul furnizează în timp real conținut multimedia - ÅŸtiri text, fotografii, înregistrări audio ÅŸi video – ÅŸi cuprinde funcționalități specifice web 2.0. Astfel, site-ul are feed RSS, dă posibilitatea utilizatorilor să îÅŸi posteze propriul conținut ÅŸi prezintă ÅŸtirile zilei ierarhizate din trei perspective: a jurnaliÅŸtilor Mediafax, a comunității utilizatorilor www.mediafax.ro ÅŸi a fiecărui utilizator în parte. Totodată, vizitatorii au posibilitatea de a dezbate împreună cu jurnaliÅŸtii Mediafax evenimente ÅŸi probleme de actualitate, pe blogul „Dincolo de ÅŸtiri”, ce poate fi accesat la adresa www.mediafax.ro/blog. În 2007, www.mediafax.ro a câÅŸtigat premiul Internetics pentru cel mai bun site de ÅŸtiri.
 
Sursa: Mediafax

back