Kraft a lansat www.musichat.ro pentru brandul Jacobs 3 în 1

Published on 06 August 2008

Kraft a lansat site-ul www.musichat.ro, in cadrul celei mai recente platforme de comunicare pentru brandul Jacobs 3 în 1.

Noua platformă de comunicare vine în completarea campaniei de lansare a celor două noi sortimente Jacobs 3 în 1, Latte ÅŸi Intense, ÅŸi urmăreÅŸte crearea unei comunități de muzică online care să conțină cele mai noi subiecte legate de muzică: topuri, interviuri, ÅŸtiri din viața starurilor etc.

Site-ul www.musichat.ro reprezintă elementul cheie al proiectului, unde vizitatorii au posibilitatea de a asculta piesa favorită, după ce au citit o ÅŸtire.www.musichat.ro are ÅŸi o secțiune "upload my band", unde tinerii îÅŸi pot posta filmulețe cu formația lor, imagini din concertele pe care le-au susținut sau la care au participat, cele mai reuÅŸite filmulețe urmând a fi premiate. Interactivitatea site-ului este asigurată prin sondaje, topuri muzicale ÅŸi chiar concursuri periodice, iar moderatorul site-ului este DJ Raul, unul dintre cei mai cunoscuți DJ ai momentului. Pe site există 5 tipuri de muzică, fiecare fiind reprezentat de către un omuleț haios ÅŸi foarte activ, ilustrat astfel încât să preia din particularitățile muzicii pe care o reprezintă. Site-ul www.musichat.ro este susținut ÅŸi de o campanie online care cuprinde bannere, un minigame, video bannere.

"Dincolo de prezența Jacobs 3 în 1 pe site-urile de specialitate era necesar să putem demonstra preocuparea continuă ÅŸi consistentă a mărcii față de noutățile muzicale. Astfel a apărut ideea de >. Managementul acestui proiect complex înseamnă pentru Starcom un nou pas în aplicarea unor soluții de comunicare de brand, nu doar de media. Mulțumim colegilor de la Scala pentru implicarea lor în designul platformei digitale. Suntem încântați de deschiderea clientului la ceea ce înseamnă comunicare inovativă, incluzând aici, printre altele, video interviuri ÅŸi mobile games trimise prin bluetooth”, afirmă Mircea Gheorghe, Digital Director Starcom, agenția care s-a ocupat de strategia de comunicare pentru proiect.

Agenția Scala JWT a conceput design-ul site-ului, optând pentru o grafică veselă ÅŸi colorată ÅŸi un design modern, adaptate targetului tânăr al brandului Jacobs 3 în 1.

Agenția de publicitate online Ninespices este cea care a realizat programarea pentru www.musichat.ro.

back