Internetics 2009 va oferi patru premii extra concurs

Published on 03 August 2009

Pentru prima dată în istoria festivalului, la Internetics 2009 va exista un juriu de bloggeri. AleÅŸi pe criteriul popularității, bloggerii vor juriza în afara concursului,  acordând câte un premiu special pentru următoarele categorii: Best Use of Advergames, Best Use of Viral Video, Best Use of E-mail marketing ÅŸi Best Use of Banners.

Jurizarea se va face online în perioada 5 - 28 octombrie 2009. Juriul va avea acces la urmatoarele informații din formularul de înscriere: nume, client, autor, brand, url, tehnologii utilizate, data lanăsării ÅŸi descrierea lucrării. În funcție de aceste informații, juriul va puncta creativitatea lucrărilor înscrise în aceste secțiuni ÅŸi va desemna câÅŸtigătorii premiilor extra concurs.
 

           
  Alexandru Negrea scrie pe blogul personal din anul 2006, iar de la începutul acestui an scrie ÅŸi pe blogul ProfitShare - eMag, despre marketingul afiliat ÅŸi dezvoltarea acestui fenomen în țara noastră. A doua pasiune, dupa blogging, este webdesign-ul, astfel încat multe bloguri din România sunt desenate de el (Bobby Voicu, Alin Popescu, Dan Dumitrescu, Alexandru Nistor, Răzvan Dinu, Viorel Copolovici, etc.)
  Cetin Ametcea aka ARHI este absolvent al Academiei de Studii Economice din BucureÅŸti, secția Comerț ÅŸi a Universității Dimitrie Cantemir, secția Turism. Ocupația de bază, până la blogging, a fost aceea de Project Manager la Philips România. A demisionat deoarece a considerat că bloggingul este mai profitabil.Astfel, Cetin este blogger din mai 2007 pe arhiblog.ro. Conform propriilor declarații, reuÅŸeÅŸte să facă blogging “cu relativ succes si relativă popularitate” pe “unul din blogurile top 5 din România”. Scrie de asemenea pe maibun.ro, cetin.ro ÅŸi resursadefun.ro.
  Pasionat de tehnologie, Ionuț Popa a lucrat la revista IT&C “XtremPC”, apoi la site-urile de IT www.hit.ro ÅŸi www.go4it.ro. Actualmente, pe lângă coordonarea go4it.ro se ocupă de dezvoltarea de site-uri de ecommerce, de filme ÅŸi proiecte personale.Se informează constant despre ceea ce se întâmplă în IT ÅŸi Internet, pe plan local ÅŸi global, scrie pe blogul său www.ionutpopa.ro sau postează pe Twitter ÅŸi Facebook.
  Marius Sescu este absolvent al Facultății de Economie ÅŸi Administrarea Afacerilor, specializarea Marketing. Experiența profesională acumulată provine din vânzări, marketing ÅŸi promovare online. Domiciliat în IaÅŸi, Marius este pasionat de blogging, advertising, mediul online, social media, drumeții ÅŸi tehnologie. Scrie pe blog din 2007, principalele subiecte abordate fiind reclamele ÅŸi campaniile de promovare, mediul online ÅŸi ocazional articole cu tentă socială. MariusSescu.ro are aproximativ 1200 vizitatori pe zi, majoritatea din România.
Blog personal: www.mariussescu.ro
Proiecte online demarate: optzile.ro
  Prezent pe internet încă din 1997, Costin Cocioabă a lansat ca freelancer diferite proiecte online de succes, ce i-au adus în 2004 ÅŸi un premiu Internetics, locul I al categoriei Divertisment, devansând site-uri precum IQads, carcotasii.ro, doizece.ro. În prezent, lucrează ca Project Manager la Internet Business Unit ProTV S.A. ÅŸi întreține reFresh.ro, arhiva 2.0 a online-ului din România, blog ce îÅŸi manifestă intenția cât ÅŸi necesitatea de a "arhiva idei, proiecte, schimbări ÅŸi decizii din online, pentru a le dezbate împreună cu tine, deoarece ordinea corectă ÅŸi firească a verbelor ar trebui să fie a cunoaÅŸte ÅŸi apoi a utiliza". În urmă cu 3 luni a lansat  sp2.ro, un serviciu gratuit ce-ți transformă un URL foarte lung într-unul scurt, ÅŸi organizează lunar evenimentul re:seminar (reseminar.ro), o extensie în offline a refresh.ro.

back