F5 a lansat portalul Antreprenor.NET

Published on 05 May 2009

F5, în colaborare cu agenția Brainient, a lansat Antreprenor.NET, o platformă web care oferă întreprinderilor mici ÅŸi mijlocii instrumente ÅŸi soluții pentru clădirea unui business, relationarea cu potențialii clienți ÅŸi incheierea de colaborări. 

"Antreprenor.NET este un ajutor atât pentru cei aflați la început de drum, cât ÅŸi pentru cei care conduc deja IMM-uri, un mediu interactiv care încurajează relaționarea între membrii cu interese comune", a declarat Alexandru Cerchez, publisher Antreprenor.NET

Portalul  facilitează interacțiunea între companii din aceeaÅŸi arie de activitate ÅŸi maximizează gradul de vizibilitate a produselor ÅŸi serviciilor comercializate de acestea. Site-ul pune la dispoziția membrilor 4 pachete diferite prin care aceÅŸtia îÅŸi pot promova serviciile: "Pachetul gratuit", "Antreprenor", "Antreprenor Plus" ÅŸi "Antreprenor Platinum". 

 "Noul produs [...] intră în competiție cu produse precum bizoo.ro sau clubafaceri.ro, dar are un diferențiator puternic, având susținerea emisiunii Antreprenor de pe The Money Channel ÅŸi a suplimentului Antreprenor editat de cotidianul Business Standard", a precizat DragoÅŸ Stanca, managing director F5 ÅŸi membru al board-ului Realitatea-Cațavencu. 

Portalul Antreprenor.NET le oferă membrilor posibilitatea de a-ÅŸi crea o pagină proprie de prezentare în zona de comunitate, "Membri" ÅŸi de a adauga conținut în zona "Articole". 
 
Platforma dispune ÅŸi de o secțiune de suport, -"Consilier",  unde utilizatorii pot primi sfaturi direct de la specialiÅŸtii din diverse domenii. De asemenea, membrii Antreprenor.NET beneficiază de o serie de resurse reunite în partea editorială a portalului, care acoperă ÅŸtiri de business ÅŸi informații utile din toate domeniile de interes-"Strategie", "Marketing", "Branding", "Vânzări", "HR", "Startup", "Francize", "Finanțe" ÅŸi "E-business".

back