Evenimentele Internetics 2011

Published on 09 November 2011

Gala Internetics 2011, in cadrul careia vor fi premiate cele mai bune proiecte de pe piata de online din Romania din ultimul an, va avea loc pe 29 noiembrie, la Opera Nationala Bucuresti. Primirea invitatilor la festivitatea de premiere se va face pe baza de invitatie, incepand cu ora 19:30. Gala va fi urmata de o petrecere din seria URSUS Inspiration Nights, oferita de URSUS in Club Tribute, dupa ora 22:00.

Juriul competitiei va stabili cate un castigator pentru fiecare sectiune de concurs si va acorda trofee de aur, argint si bronz pentru categoriile „Site-uri, Microsite-uri si Bloguri de promovare” si „Campanii Interactive”. Agentia cu cele mai valoroase lucrari premiate in competitie va deveni Agentia Anului 2011. Internetics si IAB Romania vor acorda, de asemenea, distinctia Webvertiserul Anului.

Competitia Internetics 2011 are si un juriu dedicat ce va acorda un Premiu Special de Webdesign pentru una dintre lucrarile inscrise in categoria „Site-uri, Microsite-uri si Bloguri de promovare”.
 
Competitia Internetics de anul acesta reuneste 232 de lucrari si 47 de agentii participante in cele trei categorii de concurs: Site-uri, microsite-uri si bloguri de promovare, Best Use Of si Campanii Interactive.

Sponsorii celei de-a XI-a editii Internetics sunt: Cosmote, Samsung, Petrom, BCR, Pepsi, Romtelecom si URSUS.

Internetics Hot Spot


Internetics prezinta o intalnire informala Internetics Hot Spot – joi, 17 noiembrie, incepand cu ora 19:00, la Madame Pogany.
 
Prima tema de discutie va fi utilizarea aplicatiilor mobile drept unul dintre cele mai importante canale de comunicare dintre companii si publicul lor. Dezbaterea va fi moderata de DragoÅŸ Novac – fondator Krogos Software, Four Hooks si Metropotam, iar invitatii din panelul de vorbitori sunt: Mugur PătraÅŸcu (iLeo), Bobby Voicu (bobbyvoicu.ro), reprezentanti Petrom, precum si echipa Samsung Romania reprezentata de Sorin Manea, Division Manager Samsung Electronics Romania.

Alaturi de Bogdan Theodor Olteanu (Bortun-Olteanu), Cristina Bazavan (bazavan.ro), Bogdana Butnar (Google Romania) si Cristian Manafu (manafu.ro) vom aborda si a doua tema a intalnirii: „Construirea imaginii personale in online”.

Accesul la evenimentele Internetics 2011 se va face pe baza de invitatie, ce poate fi solicitata completand formularul disponibil pe http://hotspot.internetics.ro.


Calendarul Internetics 2011 este:


•    Internetics Hot Spot – joi, 17 noiembrie, 19:00, Madame Pogany – [Strada Banu Antonache, Nr 40-44, Sector 1]
•    Gala Internetics 2011 – marti, 29 noiembrie, 19:30, Opera Nationala Bucuresti [Bd Mihail Kogalniceanu, nr 70 – 72]
•    URSUS Inspiration Nights Party – marti, 29 noiembrie, 22:00, Club Tribute [Calea Victoriei, nr. 118]

back