Europafm.ro s-a transformat în portal

Published on 17 July 2008

Site-ul Europafm.ro a devenit portal la începutul acestei săptămâni.

Portalul este structurat pe ÅŸase categorii pricipale: Știri, Europa Fm, Club VIP Europa Fm, Showbiz, Trafic ÅŸi Utile, aducându-le astfel vizitatorilor mai mult conținut - de la ÅŸtiri la comunitate, download de wallpapere, muzică, înregistrări ale emisiunilor, horoscop, meteo, curs valutar, articole despre sănătate, modă etc.

Secțiunea dedicată ÅŸtirilor-ÅŸtiri.europafm.ro-are deja peste 18.000 de ÅŸtiri adunate în arhivă de la începutul anului până acum.

"În fiecare zi adăugăm zeci de ÅŸtiri din 12 domenii, ceea ce transformă europafm.ro într-o sursă completă de informare. Spre deosebire de radio, pe europafm.ro ne permitem să aducem date mai multe despre subiecte, resurse foto, audio ÅŸi chiar video, cu alte cuvinte devenim un post de radio care se vede, nu doar se aude”, explică Toader Păun, project manager Europa FM.

"În acest moment punem în valoare ceea ce se întâmplă la Europa FM ÅŸi aducem un plus de conținut online împreună cu o apropiere față de publicul postului de radio dar ÅŸi de cei care aleg să intre pe www.europafm.ro, prin intermediul Club VIP Europa FM. Noul portal îÅŸi propune să devină până la sfârÅŸitul anului cel mai vizitat site al unui post de radio din România dar ÅŸi o sursă credibilă de informare”, completează el.

Portalul Europafm.ro a fost dezvoltat împreună cu Green Pixel, iar spațiul publicitar este administrat de ARBOinteractive.

Repoziționarea site-ului este susținută prin spoturi radio ÅŸi bannere pe sportival.ro, umornegru.ro ÅŸi alte site-uri din rețeaua ARBOinteractive, dar ÅŸi prin difuzarea unor concerte online în exclusivitate pe site ÅŸi organizarea unor concursuri pentru membrii vip Europa Fm.


Sursa: Europafm.ro
 

back