Design nou pentru publitim.ro

Published on 29 January 2009

Publitim.ro, unul dintre cele mai mari portaluri de mică publicitate din România, realizat de Inform Media, ÅŸi-a schimbat design-ul.

Portalul are acum un layout nou, mai modern, conform standardelor ridicate ale pieței de online. Noul design aduce schimbări ÅŸi pentru meniu, căutarea ÅŸi introducerea anunțurilor de mică publicitate putând fi realizate mult mai simplu.

Pentru introducerea unui anunț, utilizatorul trebuie să selecteze una dintre rubrici ÅŸi să introducă datele anunțului, iar acesta va fi salvat în mod automat în baza de date. Pentru ca acesta să fie mai vizibil, trebuie selectata una dintre variantele existente: anunț de top cu fundal color, anunț în galerie evidențiat în partea dreaptă a paginilor, anunț Cele Mai Bune Oferte pe pagina principală ÅŸi anunț cu link către site.

Motorul de căutare oferă diverse rubrici ÅŸi hărți care generează o căutare restrânsă, diminuând numărul anunțurilor pe care urmează să fie vizualizate, în funcție de județ ÅŸi oraÅŸ.

Introducerea anunțurilor pe acest portal este gratuită, ÅŸi, începând de acum, pot fi introduse ÅŸi în presa scrisă.

În plus, pe site-ul www.publitim.ro, utilizatorii îÅŸi pot exprima părerea despre portal completând un chestionar special conceput.

back