Clasamentul web al agențiilor la Internetics - revizuit

Published on 08 November 2007

Internetics a revizuit clasamentul web agențiilor (ediția 2007), ca urmare a apariției unei erori, în alcătuirea acestuia.
 
După cum reiese din analiza inscrierilor pentru ediția din acest an, Green Pixel nu a înscris nicio lucrare în competiție, toate lucrările semnate de agenție fiind înscrise direct de către clienții săi. Astfel, clasamentul revizuit al agențiilor este: Webstyler, ileo, Ninespices, Babel Communications, MRM Partners.
 
Eroarea includerii agenției în clasament a apărut ca urmare a prezenței Green Pixel în calitate de autor pentru o serie de lucrări căÅŸtigătoare, situație similară cu înscrierile în nume personal ale altor agenții care au fost incluse în top.
 
"€œNu ne-am propus să concurăm ÅŸi implicit ni se pare nedrept să fim prezentați drept pierzători, într-un clasament pentru care nu am luptat. Asta în condițiile în care am câÅŸtigat 3 din 4 ediții la care am participata€¦ Oricum, clienții noÅŸtri au fost mulțumiți: ei au câÅŸtigat 4 premii ÅŸi 2 nominalizări. Mulțumirea ÅŸi încrederea lor ne sunt de ajuns"€, a explicat Marius Deak, CEO/Creative Director la Green Pixel.
 
Pentru stabilirea acestui clasament s-au luat în considerare punctajele obținute de agențiile participante în cadrul competiției Web Promo. 

back