Ciprian Stăvar, implicat în organizarea Marketing 24/7 de la Sibiu

Published on 10 June 2008

 Ciprian Stăvar este consultantul Exposib pentru conținutul conferinței Marketing 24/7, care va avea loc în 19 iunie, la Sibiu.
 Consultant în marketing ÅŸi comunicare interactivă, Ciprian Stăvar are o experiență de peste 10 ani în marketing online, fiind unul din pionierii publicității online din România.

Cei 16 speakeri din cadrul Marketing 24/7 vor acoperi arii largi ale marketingului ÅŸi comunicării, cu accent pe studii de caz de succes dar ÅŸi puncte critice pe care companiile trebuie să le evite în comunicarea cu consumatorii.

 a€žInvatarea ÅŸi cunoaÅŸterea propriei piețe trebuie să fie o preocupare constantă pentru companiile care doresc să facă față unei competiții din ce în ce mai acerbe. Atributul pe care afacerile trebuie să ÅŸi-l adauge pentru obținerea succesului se numeÅŸte ADAPTABILITATE. Oricât de sigură pare afacerea în acest moment, ignorarea noilor tendințe, a faptului că se schimbă obiceiurile de consum, a modului prin care consumatorul percepe brandurile ÅŸi mesajele de marketing determină companiile să investească atât în pregătirea personalului cât ÅŸi în studiul privind consumatorul", a declarat Ciprian Stăvar.

Conferința va reuni participanți din companii naționale ÅŸi multinaționale din TimiÅŸoara, BucureÅŸti, Cluj, MureÅŸ, IaÅŸi, Constanța ÅŸi bineînțeles Sibiu. Organizatorii îÅŸi propun ca acest eveniment să fie primul dintr-o serie de conferințe ÅŸi seminarii pe teme de marketing ÅŸi comunicare ce vor avea loc la Sibiu.
 
"Adresat în principal regiunii 7 centru, audiența va avea ocazia ca pe lângă temele de interes abordate să-ÅŸi întâlnească ÅŸi partenerii de afaceri. Acest lucru a atras ÅŸi înregistrarea a numeroase companii din sectorul IMM din cele mai îndepărtate colțuri ale țării", a declarat Cosmin Marcu, director executiv al Exposib.

"Considerăm că piața locală ÅŸi regională merită mai multă atenție din partea investitorilor ÅŸi a mediului de afaceri, iar turismul de business este o continuare firească a statutului de capitală culturală europeana pe care Sibiul l-a avut în 2007, a concluzionat Cosmin Marcu.

 Participanții studenți ÅŸi cei din mediul academic, profesori, cursanți la masterat sau doctorat vor beneficia de o reducere de 50%.
 
 Exposib Internațional Travel a dezvoltat pe piața locală din Sibiu evenimente ÅŸi meetinguri corporate cum ar fi Târgul de Bani ÅŸi Case, Conferințele Provocări IT&C, Salonul Auto Sibiu. Exposib este editorul suplimentului de afaceri Bani ÅŸi Case ÅŸi al revistei JOBSibiu, dar ÅŸi organizator al târgului de construcții Conform, târgului general al bunurilor de consum Exposib.
 
 Sursa: Marketing 24/7 

back