Avantaj NET ÅŸi Vitrina Advertising au relansat Zapp.ro

Published on 04 August 2008

Avantaj Net ÅŸi Vitrina Advertising au realizat design-ul ÅŸi implementarea noului website www.zapp.ro.
Proiect de strategie web, relansarea www.zapp.ro, a necesitat ÅŸi implicarea la nivel de detaliu în brand management ÅŸi identitate vizuală a agenției de publicitate Vitrina Advertising.

“Am ales să lucrăm cu Vitrina Advertising ÅŸi Avantaj Net deoarece propunerea lor a fost cea mai bine structurată si documentată, arătând o bună înțelegere a industriei de telecom în general, a brandului Zapp în particular ÅŸi a rolului pe care acest site urmează să-l joace în mixul nostru de comunicare”, a declarat Chris Bataillard, CEO al Zapp.

Ca urmare a brief-ului formulat de Zapp, Avantaj Net ÅŸi Vitrina Advertising au decis să centralizeze structura principală pe ideea de triple play ÅŸi servicii integrate, urmând ca, pe măsură ce vizitatorul înaintează în paginile www.zapp.ro, să fie întâmpinat de o structură logică bazată pe ofertă, extraopțiuni, servicii, terminale, acoperire ÅŸi puncte de vânzare.

“Brief-ul primit se referea la crearea unei strategii pentru noul website Zapp, care să comunice activ cu diverse categorii de utilizatori ÅŸi care să prezinte o cantitate foarte mare de informație într-un format atrăgator ÅŸi simplu încă din prima pagină. Complexitatea proiectului a fost sporită de faptul că noul website trebuia să combine într-un mod natural ÅŸi eficient zona de comunicare cu cea de promovare. Echipa care a lucrat la acest proiect excelează în copywriting, design ÅŸi programare, iar rezultatul este unul cu care ne mândrim”, a declarat Marius Dosinescu, Director General Avantaj Net.

Agenție de creație ÅŸi tehnologie web din România, Avantaj Net a lucrat în cei ÅŸapte ani de activitate pentru companii precum Pepsi, Impact, Băneasa, Westhouse Group, Zapp, Credit Europe Bank, BancPost, Ultra Pro Computers etc.

Vitrina Advertising
este o agenție full-service, în portofoliul căreia se găsesc clienți precum: Real, Michelin, Zapp, Iulius Group, BT Asigurari, Eximtur, ATP Exodus, Medicarom, Astra Zeneca, Caroli, Banca Transilvania.

back