Activision Marketing a lansat primul website 3D din România - www.tuborg.ro

Published on 30 July 2008

Agenția interactivă Activision Marketing a lansat www.tuborg.ro, primul website 3D din România.

Site-ul a fost realizat cu ajutorul tehnologiilor Papervision ÅŸi Action Script 3.

Papervision este o tehnologie care face posibilă integrarea elementelor 3D ÅŸi o distribuție mai bună a conținutului unui site. Aceasta oferă utilizatorilor un grad mai mare de interactivitate, lucrurile fiind transpuse pe ecran într-o versiune mai apropiată de cea naturală. 

Atât conceptul, cât ÅŸi realizarea www.tuborg.ro din acest an aparțin agenției interactive Activision Marketing care a lucrat aproximativ  3 luni la realizarea acestui site. 

"Cu noile tehnologii, suntem siguri că tot ce va urma de acum înainte va fi făcut pentru a satisface dorința noastră de a naviga la propriu în spațiul virtual. Nu vorbesc de aplicații gen Second Life, unde trebuie să descarci un program destul de mare, să îl instalezi pe PC ca să poți să creezi scena tridimensională, apoi să accesezi serverul ca să poți crea ÅŸi comunitatea de useri. Acum, la o simplă accesare a Internetului, printr-un browser obiÅŸnuit, ai posibilitatea de a încărca imediat un site 3D”, a declarat Dan Geagan, CEO Activision Marketing.

Dan Geagan consideră că cele mai importante proiecte online din 2009 se vor baza pe aplicații 3D pentru că acestea se pretează pentru piețele FMCG, auto, imobiliară, bancară, dar ÅŸi pentru diferite promoții sau campanii de imagine ÅŸi proiecte speciale. El spune că această evoluție se datorează faptului că bugetele alocate Internetului sunt în creÅŸtere chiar ÅŸi în România, precum ÅŸi aÅŸteptările ÅŸi obiectivele.


Sursa: Activision Marketing

back